Sale! Кинетички Песок – Големо пакување – Сина Боја
Кинетички Песок – Големо пакување – Сина Боја
Количина: 500 грама Материјал: 70% кинетички песок и 30% полиестер Безбедност: 100% безбеден Начин на Плаќање: Плаќање при достава
not rated 699.00 ден 420.00 ден Нарачај
Sale! Кинетички Песок – Големо пакување – Зелена Боја
Кинетички Песок – Големо пакување – Зелена Боја
Количина: 500 грама Материјал: 70% кинетички песок и 30% полиестер Безбедност: 100% безбеден Начин на Плаќање: Плаќање при достава
not rated 699.00 ден 420.00 ден Нарачај
Sale! Кинетички Песок – Големо пакување – Розева Боја
Кинетички Песок – Големо пакување – Розева Боја
Количина: 500 грама Материјал: 70% кинетички песок и 30% полиестер Безбедност: 100% безбеден Начин на Плаќање: Плаќање при достава
not rated 699.00 ден 420.00 ден Нарачај
Sale! Кинетички Песок – Големо пакување – Жолта Боја
Кинетички Песок – Големо пакување – Жолта Боја
Количина: 500 грама Материјал: 70% кинетички песок и 30% полиестер Безбедност: 100% безбеден Начин на Плаќање: Плаќање при достава
not rated 699.00 ден 420.00 ден Нарачај

Pie Face – Интерактивна игра за деца и возрасни
Pie Face – Интерактивна игра за деца и возрасни
Возбудливата игра Pie Face е полна со забава и неизвесност. Само ставете шлаг пена на "раката" на оваа урнебесна игра и почнете да ја вртите рачката. Жртвата може да добие "сладок шамар" во секој момент па стискајте ги палците тоа да не сте вие. Добивате поен секогаш кога ја завртите рачката без да "настрадате" па првиот што ќе дојде до 25 поени победува. Оваа игра е наменета за деца над 5 години но строго ја препорачуваме и на родителите кои сакаат времето поминато со најмалите да го запомтат со смеа до солзи. Играта содржи:
 • Една Рака за шлаг
 • Две рачки за вртење
 • Едно тркало на среќата
 • Потпирач на механизмот
 • Стрелки за тркалото на среќата
 • И Мнооогууу забава 🙂
not rated 759.00 ден Нарачај
Pie Face – Интерактивна игра за деца и возрасни
Pie Face – Интерактивна игра за деца и возрасни
Возбудливата игра Pie Face е полна со забава и неизвесност. Само ставете шлаг пена на "раката" на оваа урнебесна игра и почнете да ја вртите рачката. Жртвата може да добие "сладок шамар" во секој момент па стискајте ги палците тоа да не сте вие. Добивате поен секогаш кога ја завртите рачката без да "настрадате" па првиот што ќе дојде до 25 поени победува. Оваа игра е наменета за деца над 5 години но строго ја препорачуваме и на родителите кои сакаат времето поминато со најмалите да го запомтат со смеа до солзи. Играта содржи:
 • Една Рака за шлаг
 • Две рачки за вртење
 • Едно тркало на среќата
 • Потпирач на механизмот
 • Стрелки за тркалото на среќата
 • И Мнооогууу забава 🙂
not rated 759.00 ден Нарачај

Најнови Информации

Каде можам да купам Кинетички Песок?

|

Кинетички песок можете да нарачате онлајн на официјалната страна на Podnovi.Me преку: Директна нарачка на продуктот од страната за производи, На нашата фан страна на Facebook, На Instagram, Или преку копчето “Нарачка во... READ MORE

Запознај се со Кинетички Песок – Супер динамичен песок за бескрајна забава

|

  Кинетички песок е материјал создаден од 70% песок, 30% полиестер и 100% магија 🙂 Растеглив е и можете да обликувате безброј форми во зависност од вашата креативност и уметност. Магичниот песок е... READ MORE

Надминете ги анксиозноста и стресот “Забавно и Ефикасно”

|

Доколку го читатате овој пост веројатно барем еднаш во животот сте се соочиле со анксиозност како последица од стрес, брзо темпо на живот, неуспех, загуба… Во тој период се чувствувате безнадежно, безвредно и... READ MORE